Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetVaellussaappaat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellussaappaat
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (32)
  32 / 32 tuotetta
  Nauti vaeltamisesta enemmän vinkeillämme
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Vaellussaappaat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussaappaat ja muut Vaelluskengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Vaellussaappaat verkkokaupassamme ovat Halti W Narvik Mid Dx Outdoor Kenkä. - korkeavartinen vaelluskenkä, Halti Narvik Mid Dx M Outdoor Kenkä. - korkeavartinen vaelluskenkä ja adidas Terrex Trailmaker Mid W - korkeavartinen vaelluskenkä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Halti W Narvik Mid Dx Outdoor Kenkä. - korkeavartinen vaelluskenkä, jonka hinta on 59.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 59.90 € - 279.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellussaappaat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaellussaappaat-kategorian tuotteet saat hintaan 59.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 279.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellussaappaat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti W Narvik Mid Dx Outdoor Kenkä. - korkeavartinen vaelluskenkä, Halti Narvik Mid Dx M Outdoor Kenkä. - korkeavartinen vaelluskenkä ja adidas Terrex Trailmaker Mid W - korkeavartinen vaelluskenkä sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellussaappaat

  4.42/5

  Perustuu 26 arvosteluun