Sisältöön
Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tar... Talvivaraston tyhjennys Intersportissa! Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin jopa -50 %.

Talvivaraston tyhjennys alkoi!

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita alennetuin hinnoin, jopa -50 %.

Ole nopea ja nappaa parhaat päältä!

 

KATSO TARJOUKSET

 

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassaVaellussaappaat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellussaappaat
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (35)
  35 / 35 tuotetta
  Nauti vaeltamisesta enemmän vinkeillämme
  Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
  Rajaa valikoimaa

  Vaellussaappaat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussaappaat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Merrell Speed Strike Mid GTX W - korkeavartinen vaelluskenkä, McKINLEY Discover II Mid Aqx M - korkeavartinen vaelluskenkä ja McKINLEY Discover II Mid Aqx W - korkeavartinen vaelluskenkä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Merrell.

  Edullisin tuote kategoriassa on The North Face W Venture Fasthike Ii Mid Wp - korkeavartinen vaelluskenkä, jonka hinta on 49.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 60.00 € - 319.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellussaappaat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat vaellussaappaat -kategorian tuotteet saat hintaan 49.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 319.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 35 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellussaappaat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Merrell Speed Strike Mid GTX W - korkeavartinen vaelluskenkä, McKINLEY Discover II Mid Aqx M - korkeavartinen vaelluskenkä ja McKINLEY Discover II Mid Aqx W - korkeavartinen vaelluskenkä sekä suosituin merkki on Merrell.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellussaappaat

  4.44/5

  Perustuu 39 arvosteluun