Sisältöön

Nauti vaeltamisesta enemmän vinkeillämme
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Vaellussaappaat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellussaappaat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Hoka W Anacapa Mid 2 Gtx - korkeavartinen vaelluskenkä, Halti Hiker Kuru W DrymaxX Hiking shoe - korkeavartinen vaelluskenkä ja Merrell Moab 3 Mid GTX - korkeavartinen vaelluskenkä. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Hoka.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Kona V Mid Aqx M - korkeavartinen vaelluskenkä, jonka hinta on 79.95 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 79.95 € - 319.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellussaappaat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellussaappaat -kategorian tuotteet saat hintaan 79.95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 319.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 24 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellussaappaat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Hoka W Anacapa Mid 2 Gtx - korkeavartinen vaelluskenkä, Halti Hiker Kuru W DrymaxX Hiking shoe - korkeavartinen vaelluskenkä ja Merrell Moab 3 Mid GTX - korkeavartinen vaelluskenkä sekä suosituin merkki on Hoka.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellussaappaat

4.4/5

Perustuu 47 arvosteluun