Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale on käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellushousut
 • Väri
 • Merkki
 • Alakategoria
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (364)
  364 / 364 tuotetta

  Vaellushousut kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellushousut ja muut Vaellusvaatteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Vaellushousut verkkokaupassamme ovat Halti Vuoksi Pants M - miesten vaellushousut, Halti Pallas City X-stretch Pants W - naisten vaellushousut ja Halti Pallas City X-stretch Pants M - miesten vaellushousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Halti.

  Edullisin tuote kategoriassa on Halti Reitti JR tuulihousut - nuorten vaellushousut, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 449.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellushousut maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaellushousut-kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 449.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 230 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellushousut?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Halti Vuoksi Pants M - miesten vaellushousut, Halti Pallas City X-stretch Pants W - naisten vaellushousut ja Halti Pallas City X-stretch Pants M - miesten vaellushousut sekä suosituin merkki on Halti.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellushousut

  4.47/5

  Perustuu 742 arvosteluun