Sisältöön

Vaellushousut kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellushousut-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Haglöfs Aero Pant Women Short - naisten vaellushousut, Halti Fort DX Pants W+ - naisten vaellushousut ja Halti Fort DX Pants M - miesten vaellushousut. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Haglöfs.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Powell Pants M - miesten vaellushousut, jonka hinta on 19.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 400.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellushousut -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellushousut -kategorian tuotteet saat hintaan 19.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 400.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 343 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellushousut -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Haglöfs Aero Pant Women Short - naisten vaellushousut, Halti Fort DX Pants W+ - naisten vaellushousut ja Halti Fort DX Pants M - miesten vaellushousut sekä suosituin merkki on Haglöfs.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellushousut

4.52/5

Perustuu 631 arvosteluun