Sisältöön
Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksi... Katso kevään parhaat löydöt viikkotarjouksista!
Intersportin viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet alkavaan kevääseen huippumerkeiltä! 

Tee huippulöytöjä:

Katso Viikkotarjoukset • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Termospullot
 • Kohderyhmä
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (4)
  4 / 4 tuotetta

  Termospullot kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Termospullot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Hot cap 0,35l - termospullo, CamelBak Forge Flow 0.35 L termosmuki - termospullo ja Sigg Gemstone Mug 0,27 L termosmuki - teräksinen juomapullo. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

  Edullisin tuote kategoriassa on Sigg Gemstone Mug 0,27 L termosmuki - teräksinen juomapullo, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 34.90 € - 36.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko termospullot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat termospullot -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 36.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat termospullot -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Hot cap 0,35l - termospullo, CamelBak Forge Flow 0.35 L termosmuki - termospullo ja Sigg Gemstone Mug 0,27 L termosmuki - teräksinen juomapullo sekä suosituin merkki on CamelBak.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: termospullot

  4.75/5

  Perustuu 4 arvosteluun