Sisältöön
Kesäale käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Hui... Kesäale on käynnissä! Lisäsimme tuotteita! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Lisäsimme tuotteita! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Vaellustarvikkeet
 • Väri
 • Merkki
 • Koko
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (32)
  32 / 32 tuotetta

  Vaellustarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellustarvikkeet ja muut Vaellusvarusteet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Vaellustarvikkeet verkkokaupassamme ovat Sea To Summit Travellight-lompakko RFID-suojauksella - tarvike, McKINLEY Lightweight 25l bag vedenpitävä suojapussi - tarvike ja McKINLEY Sadeponcho - sadesuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Sea To Summit.

  Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Sadeponcho - sadesuoja, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 19.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko vaellustarvikkeet maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Vaellustarvikkeet-kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 19.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat vaellustarvikkeet?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Sea To Summit Travellight-lompakko RFID-suojauksella - tarvike, McKINLEY Lightweight 25l bag vedenpitävä suojapussi - tarvike ja McKINLEY Sadeponcho - sadesuoja sekä suosituin merkki on Sea To Summit.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: vaellustarvikkeet

  4.1/5

  Perustuu 10 arvosteluun