Sisältöön

Vaellustarvikkeet kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Vaellustarvikkeet-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat McKINLEY Lightweight 15l bag vedenpitävä kuivapussi - tarvike, Ticket To The Moon Tree Friendly Straps - tarvike ja Light My Fire Lunch Kit Bio - tarvike. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on McKINLEY.

Edullisin tuote kategoriassa on McKINLEY Sadeponcho - sadesuoja, jonka hinta on 4.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 6.90 € - 199.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko vaellustarvikkeet -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat vaellustarvikkeet -kategorian tuotteet saat hintaan 4.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat vaellustarvikkeet -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat McKINLEY Lightweight 15l bag vedenpitävä kuivapussi - tarvike, Ticket To The Moon Tree Friendly Straps - tarvike ja Light My Fire Lunch Kit Bio - tarvike sekä suosituin merkki on McKINLEY.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: vaellustarvikkeet

4/5

Perustuu 1 arvosteluun