Sisältöön
Synttärit alkoi – katso tarjoukset! Synttärit alkoi – katso tarjoukset!

Intersportin synttärit alkoi ja toi mukanaan huikeita tarjouksia!

Kunnon juhlat pärähtivät käyntiin! Intersportissa vietetään synttäreitä huikein tarjouksin ja tarjolla on nyt paljon kovia merkkilöytöjä kevään ykköslajeihin sekä vapaa-aikaan.

 

NAISET MIEHET LAPSET

* Tarjoukset ovat voimassa 1.4. asti niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Jr Crew Hooded Midlayer Jacket -kuoritakki

Junnujen  veden- ja tuulenpitävä kalvollinen takki ympärivuotiseen käyttöön. Pehmeä fleecevuori. Kaulukseen pakkautuva , irroitettava huppu.

160,00 €
Väri
Sininen
Sininen
Musta
Valkoinen
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Lasten ja nuorten veden- ja tuulenpitävä kalvollinen takki ympärivuotiseen käyttöön. Pehmeä fleecevuori. Kaulukseen pakkautuva , irroitettava huppu. Klassinen ulkonäkö, takki hyvä kouluun, treeneihin, eustustakiksi. Siisti , napakka kangas, peseytyy helposti, ja kuivuu nopeasti . 

  • tuulen-, vedenpitävä Helly Tech Protection kalvo
  • teipatut saumat
  • pakkautuva irroitettava huppu
  • säädettävät hihansuut ja helma
  • miellyttävä fleecevuori
  • vetoketjulliset rinta- ja sivutaskut
  • irroitettava huppu
  • YKK:n vetoketjut

Tuotenumero
41637

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Helly Hansen

Teknologiat

Polartec® Classic 100

Polartec® Classic 100 -kankaat ovat hyvin hengittäviä, kevyitä ja kestäviä. Kevyissä fleece-paidoissa ja takeissa käytettävä kangas on loistava väliasumateriaali, joka siirtää kosteuden tehokkaasti seuraavaan kerrokseen ja kestää hyvin pesua nukkaantumatta. Kankaan pinta on käsitelty myös vettähylkiväksi, joten kaatunut vesi helmeilee pois kankaan pinnalta. Idaalinen materiaali esimerkiksi maastojuoksuun, pyöräilyyn, vaellukseen ja lasketteluun.  

HELLY TECH® PROTECTION

HELLY TECH® PROTECTION vaatteet on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Ne pitävät sinut kuivana, sekä olosi mukavana ja lämpimänä. HELLY TECH® kankaat päästävät hien haihtumaan, mutta pitävät samalla tuulen, sateen ja lumen poissa. HELLY TECH® PROTECTION vaatteissa on täysin tiivistetyt saumat, ne ovat tuulenpitäviä ja vettähylkiviä, sekä hengittäviä.

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

Solution Dye

Solution Dye on vettä ja energiaa säästävä värjäysmenetelmä, jossa värjäys suoritetaan jo kuitutasolla. Menetelmä säästää jopa 80% vettä ja on muutenkin ympäristöystävällisempi menetelmä verrattunaperinteisesti värjättyyn polyesteri / polyamidikankaaseen.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.