Sisältöön

Cannondale kategoriat

Cannondale – laadukkaat ja innovatiiviset polkupyörät

Intersportin valikoimasta löydät myös laadukkaat Cannondale-merkin polkupyörät kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella. Cannondale on arvostettu pyörämerkki aktiiviharrastajien keskuudessa. Merkki sai alkunsa vuonna 1971 ja on siitä saakka valmistanut innovatiivisia ja laadukkaita polkupyöriä niin maastoon kuin maanteillekin.

Cannondale-pyörät eri käyttötarkoituksiin

Intersportin laadukkaasta valikoimasta löydät suuren valikoiman Cannondalen pyöriä. Kun olet käynyt läpi polkupyörän valinnan kriteerit, on aika siirtyä katsomaan juuri omaan käyttötarkoitukseen täydellistä Cannondale-pyörää. Kato Cannondale-suosikit:


Löysitkö jo etsimäsi? Voit selata valikoimamme kaikki gravelpyörät helposti yhdeltä sivulta. Jos kuitenkin valinta jää mietityttämään, niin kannattaa suunnata lähimpään Intersport-kauppaan. Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua täydellisen Cannondale-pyörän kartoituksessa.

Täydennä pyöräilyn varustekokonaisuutesi:

Paljonko Cannondale -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat Cannondale -kategorian tuotteet saat hintaan 209.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 5699.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 32 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat Cannondale -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Cannondale Trail Neo 3 - maastosähköpyörä, Cannondale Tesoro Neo X3 29 - hybridisähköpyörä ja Cannondale Trail Neo 4 - maastosähköpyörä.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: Cannondale

4/5

Perustuu 4 arvosteluun