Sisältöön
Viheltäen menee alkaa keskiviikkona!
Keskiviikosta maanantaihin aikaa shoppailla viheltävin hinnoin verkkokaupassa ja kaupoissa. Tutustu ja bongaa suosikkisi! Tutustu tarjouksiin
Sulje
Sulje
Viheltäviä tarjouksia keskiviikosta alkaen! Tutustu tarjouksiin

Jääkiekkoluistinten skannaus

Tiesitkö, että luistinten oikea koko, lesti ja istuvuus voidaan selvittää helposti 3D-skannauksella? Katso video, miksi luistinten skannaus kannattaa!

 

Jääkiekkoluistimet ovat kiistatta yksi tärkeimmistä varusteista, mitä kiekkoilija tarvitsee. Jos pelaat aktiivisesti jääkiekkoa, tiedät että luistimet ovat jalassa pitkiäkin aikoja kerrallaan ja ne ovat voimakkaasti muotoilut, jolloin vääränlaiset luistimet voivat aiheuttaa ikäviä vaivoja. 3D-skannaus mahdollistaa, että oikean kokoiset ja istuvat jääkiekkoluistimet löytyvät varmasti - helpommin ja nopeammin. Jääkiekkoluistinten 3D-skannaus on tekniikka, jolla voidaan mallintaa jalkojen yksilölliset muodot ja mitat tarkasti.

Luistimen 3D -skannauksen hyödyt

  • Oikea koko nopeammin
  • Istuvammat luistimet
  • Parempi suoritus

 

Jokainen kiekkoilija tietää, että luisinten istuvuus on ensiarvoisen tärkeää. Jääkiekkoluistimen istuvuus vaikuttaa paitsi mukavuuteen, myös koko suoritukseen. Jos haluat löytää pro-tason istuvuuden helposti, kannattaa luistinten 3D-skannausta ehdottomasti kokeilla. Skannaus ei ole tarkoitettu vain pro-tason istuvuutta hakeville lätkäpelaajille, vaan kaikille kiekkokoululaisista senioreihin. Valikoiduista Intersport-myymälöistä löytyy CCM- ja Bauer -skannerit.

CCM 3D Fit -skanneri

CCM 3D fit -skannerissa jalat asetetaan lasilevyn päälle ja niille tehdään 360 asteen kuvaus. Tämän jälkeen ohjelma muodostaa jaloista 3D-kuvan. Kun skannaus on valmis, ohjelma ehdottaa juuri sinun jaloillesi sopivimpia CCM luistinmalleja. CCM 3D Fit –skannerit löytyvät seuraavista Intersport-myymälöistä:

 

Bauer 3D Skate Lab -skanneri

Bauer 3D Skate Lab -laitteessa seisotaan kevyessä luisteluasennossa, jolloin laite skannaa jalan koon sekä lestin. Tämän jälkeen laite antaa analyysin koosta, leveydestä ja tuoteperheestä, jotka tukevat parhaiten juuri sinun jalan muotoa. Laitteen suosittelemia luistimia sovitetaan vielä yhdessä asiantuntevan myyjän kanssa. Bauer 3D Skate Lab -skannerit löytyvät seuraavista Intersport-kaupoista:

Luitko jo nämä?