Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Suksipussi

Jos olet ahkera hiihtäjä tai laskettelija, hyvä suksipussi on sinulle hyvä hankinta. Suksipussi on kantokahvallinen laukku, jossa sukset ja sauvat kulkevat kätevästi lyhyempiä ja pidempiäkin reissuja. Sekä maastohiihtosukset että laskettelusukset ovat yllättävän painavat – kantokassissa niiden paino kuitenkin jakautuu tasaisesti. Suksipussi tekee varusteiden kuljettamisesta paitsi helppoa, myös turvallista. Suksipussi suojaa suksien pintaa ja pohjaa naarmuilta ja kolhuilta. Suksipussi varmistaa, etteivät sukset vaurioita muuta ympäristöä kuljetuksen aikana.

Millainen suksipussi sopii sinun tarpeeseesi? Suksipussit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja niin koon kuin varustelutasonkin puitteissa. Maastohiihtosuksille riittää yleensä kevytrakenteisempi pussi, kun taas raskaat laskettelusukset tarvitsevat jämäkämmän ja pehmustetumman pussin. Kaikkein raskaimmille kantamuksille kannattaa yleensä hankkia pyörillä varusteltu suksipussi. Saatavilla on myös suksipusseja, joissa on tilaa kaikille hiihto- tai lasketteluvarusteille. Valitsitpa millaisen suksipussin tahansa, varmista materiaalin vedenpitävyys. Vedenpitävä suksipussi ei päästä suksista sulavia lumijämiä pussin ulkopuolelle.

Mistä hyvä suksipussi laskettelusuksille tai hiihtoon? Intersportista löydät kaikki laadukkaat ja kestävät suksipussit reissuun ja aktiiviseen harrastamiseen. Suuresta valikoimasta löytyvät tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Peak Performance -suksipussit. Tilaa suksipussi netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Sopivimman mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Varmista mukava hiihto- tai laskettelureissu ja hanki myös muut tärkeät varusteet suosikkilajiisi. Tutustu hiihdon ja laskettelun lajivalikoimiin.

Paljonko laskettelusuksipussit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat laskettelusuksipussit -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 109.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: laskettelusuksipussit

4/5

Perustuu 1 arvosteluun