Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Laskettelusuksipussit
 • Kohderyhmä
 • Merkki
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (6)
  6 / 6 tuotetta

  Suksipussi

  Jos olet ahkera hiihtäjä tai laskettelija, hyvä suksipussi on sinulle hyvä hankinta. Suksipussi on kantokahvallinen laukku, jossa sukset ja sauvat kulkevat kätevästi lyhyempiä ja pidempiäkin reissuja. Sekä maastohiihtosukset että laskettelusukset ovat yllättävän painavat – kantokassissa niiden paino kuitenkin jakautuu tasaisesti. Suksipussi tekee varusteiden kuljettamisesta paitsi helppoa, myös turvallista. Suksipussi suojaa suksien pintaa ja pohjaa naarmuilta ja kolhuilta. Suksipussi varmistaa, etteivät sukset vaurioita muuta ympäristöä kuljetuksen aikana.

  Millainen suksipussi sopii sinun tarpeeseesi? Suksipussit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja niin koon kuin varustelutasonkin puitteissa. Maastohiihtosuksille riittää yleensä kevytrakenteisempi pussi, kun taas raskaat laskettelusukset tarvitsevat jämäkämmän ja pehmustetumman pussin. Kaikkein raskaimmille kantamuksille kannattaa yleensä hankkia pyörillä varusteltu suksipussi. Saatavilla on myös suksipusseja, joissa on tilaa kaikille hiihto- tai lasketteluvarusteille. Valitsitpa millaisen suksipussin tahansa, varmista materiaalin vedenpitävyys. Vedenpitävä suksipussi ei päästä suksista sulavia lumijämiä pussin ulkopuolelle.

  Mistä hyvä suksipussi laskettelusuksille tai hiihtoon? Intersportista löydät kaikki laadukkaat ja kestävät suksipussit reissuun ja aktiiviseen harrastamiseen. Suuresta valikoimasta löytyvät tunnetut ja luotettavat huippumerkit, kuten Peak Performance -suksipussit. Tilaa suksipussi netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Sopivimman mallin valinnassa saat apua asiantuntevilta myyjiltämme. Varmista mukava hiihto- tai laskettelureissu ja hanki myös muut tärkeät varusteet suosikkilajiisi. Tutustu hiihdon ja laskettelun lajivalikoimiin.

  Paljonko laskettelusuksipussit -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat laskettelusuksipussit -kategorian tuotteet saat hintaan 14.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 169.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat laskettelusuksipussit -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Go To Snow 50l - varustekassi, Völkl All Pro Gear Pro Bag - suksipussi ja Intersport Alppisuksipussi Duffle 2pr sekä suosituin merkki on Salomon.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

  Arvostelut: laskettelusuksipussit

  4/5

  Perustuu 1 arvosteluun