Sisältöön

Juomapullot kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juomapullot-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CamelBak Podium 0,7l Juomapullo, CamelBak Eddy + 0,6l Tritan Juomapullo ja CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo.. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CamelBak.

Edullisin tuote kategoriassa on CamelBak Vara/vaihtokorkki Chute Mag, jonka hinta on 8.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 9.90 € - 41.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juomapullot -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juomapullot -kategorian tuotteet saat hintaan 8.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 41.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 28 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juomapullot -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CamelBak Podium 0,7l Juomapullo, CamelBak Eddy + 0,6l Tritan Juomapullo ja CamelBak Chute Mag 1l Juomapullo. sekä suosituin merkki on CamelBak.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juomapullot

4.33/5

Perustuu 15 arvosteluun