Mistä sinä nautit eniten vapaa-ajallasi? Pidätkö salibandystä? Koripallosta? Lukemisesta? Tanssimisesta? Hiihdosta? Golfista? Retkeilystä? Mistä pidätkään on reppu aina hyödyllinen.

Eri lajit vaativat erilaiset reput. Myös reppujen käyttötarkoitus on mietitty lajikohtaisesti. Joskus reppu on kiva työmatkoille ja silloin funktionaalisuuden lisäksi tyylilliset seikat ovat mahdollisesti hieman tärkeämpiä kuin maastossa liikuttaessa. Retkeiltäessä on repun hyvä olla tilava ja kevyt sekä suunniteltu tiukasti selän mukaan mukautuvasti ja maastossa kulkemista tukevaksi. Salibändyssä pelikamat mahtuvat parhaiten varustelaukkuun, mutta treeni- ja vaihtovaatteet, kengät ja muut tarpeelliset tavarat on helppo kantaa repussa. Koripalloa pelatessa kulkevat myös tarvittavat tavarat repussa ja pallo kulkee mukana esimerkiksi koripalloiluun suunnitellussa repussa kiinnitettynä repun ulkopuolisiin kuminauhoihin. Opiskellessa tai työelämässä mukana kannettava läppäri tai kirjat ovat painavia, joten repun käyttö tuo uusia ulottuvuuksia ja jaksamista arjen askareisiin.

Intersport tarjoaa reppuja moneen lähtöön ja voit valita itsellesi tai lajiisi sopivan. Muistathan miten monikäyttöinen reppu voi olla!