Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.



Rukka

Toiminnallisuus, mukavuus ja turvallisuus ovat Rukka-tuotteiden avainominaisuuksia jo vuodesta 1950.

Rukka


"Suomen olympiajoukkue nousee heinäkuussa Pariisin stadionille. Seison heidän rinnallaan partnerina, tuen heitä kun he astuvat varjoista valoon - aivan kuten olen aina tukenut.“

- Partnerisi olympialaisissa, Rukka

Rukka kategoriat

Rukka

Rukka on kotimainen vapaa-ajan ja urheiluvaatteiden osaaja. Rukka keskittyy pitkälti ulkoiluun, hiihtoon ja juoksuun soveltuviin vaatteisiin ja asusteisiin. Brändin valikoimaan kuuluu paljon erilaisia takkeja, ulkoiluhousuja, paitoja, päähineitä ja käsineitä. Jo 1950-luvulla perustetulla Rukalla on pitkät perinteet toiminallisten ja suojaavien teknisten vaatteiden suunnittelussa ja valmistuksessa. Säänkestävät ja lämpimät Rukka-vaatteet ovat kuin luotu Suomen vaihteleviin sääoloihin ja neljään erilaiseen vuodenaikaan. Loistavien materiaalien lisäksi Rukka-vaatteet tunnetaan ainutlaatuisen mukavasta istuvuudesta ja tyylikkäästä muotokielestä. Rukka-vaatteet suosivat klassisia ja ajattomia leikkauksia sekä hillittyjä yksityiskohtia. Brändin vaatteet ovat värimaailmaltaan raikkaita ja energisiä – ne tuovat piristystä niin hämäriin talvikuukausiin kuin sateisiin kevätpäiviinkin.

Millaiset Rukka-vaatteet sopivat parhaiten sinun käyttöösi? Jos harrastat retkeilyä tai ulkoilua, Rukan valikoimasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia säänkestäviä takkeja ja housuja. Esimerkiksi tuulen- ja vedenpitävä Rukka-kuoritakki on monikäyttöinen valinta niin laskettelumäkeen kuin ympärivuotisille kävelylenkeillekin. Kun taivaalta vihmoo vettä, klassinen Rukka-sadetakki on paras valinta. Talven urheiluharrastuksia varten kannattaa hankkia kuoritakin alle myös hengittävä Rukka-aluskerrasto sekä lämmin Rukka-fleece-asu. Jos etsit takkia kaikkein kylmimpiin sääoloihin, valitse vanulla tai untuvalla topattu Rukka-talvitakki. Maastohiihdon harrastajille brändin valikoimasta löytyvät myös huippulaadukkaat Rukka-hiihtopuvut. Rukan valikoimasta löytyy myös runsaasti tyylikkäitä, toimivia ja mukavia vapaa-ajan vaatteita ja asusteita.

Haluatko löytää tyylikkäät ja toimivat vaatteet kaikkiin sääoloihin? Intersportista löydät laajan valikoiman monikäyttöisiä Rukka-vaatteita aktiiviseen vapaa-aikaan ja urheiluun. Olipa mielessäsi laadukas hiihtopuku, lämmin talvitakki tai mukava vapaa-ajan oloasu, Rukan valikoimasta löydät etsimäsi. Jos mielessäsi on tietty väri, malli tai koko, asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään etsimäsi. Tilaa Rukka-vaatteet netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Intersport-kaupassasi. Jos ulkona liikkuminen on intohimosi, muista hankkia myös muut tärkeät vaatteet ja varusteet suosikkilajiisi. Tutustu ulkoilun, retkeilyn ja laskettelun lajivalikoimiin.

Arvostelut: Rukka

4.36/5

Perustuu 139 arvosteluun