Sisältöön
Intersport Outlet jopa -60%! Intersport Outlet jopa -60%!

Intersport Outletista huippumerkkien löytöjä jopa -60%!

Nappaa parhaat merkkidiilit poistohintaan verkkokaupan Outletista. Rajoitetun ajan saatavilla olevista Outlet-tarjouksista voit tehdä todellisia huippulöytöjä jopa 60% alennuksella.

KATSO TARJOUKSET

*Outlet-tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa ja tuotteet tunnistat "Outlet" -tunnuksesta. Paras sähköpyörä 2023

Oletko jo tutustunut viime vuosien hittiharrastukseen, sähköpyöräilyyn? Sähköpyöräily on trendikäs ja ympäristöystävällinen tapa siirtyä paikasta toiseen. Listasimme alle parhaat sähköpyörät 2023, joilla matka taittuu käden käänteessä.

Mikä sähköpyörä kannattaa ostaa 2023?

Sähköpyörä on yleistynyt viime vuosina valtavasti, mikä on myös kasvattanut sähköpyörien tarjontaa. Tämä ei ole mikään ihme, koska sähköpyöräilyssä on monia hyötyjä verrattuna tavalliseen polkupyörään. Suurin hyöty on sähköpyörän avustus, joka tekee pidemmistä matkoista sekä työmatkoista mukavampia kulkea. Sähköpyörän valinnassa on tärkeintä huomioida käyttötarkoitus, sillä maastopyöräilyyn tai työmatkojen taittamiseen painotetaan pyörän eri ominaisuuksia.

Oikeanlaisen sähköpyörän löytäminen voi ollakin haastavaa, jos ei tiedä mitä ominaisuuksia tarvitsee. Tuotetiedoissa voi törmätä lukuisiin eri ominaisuuksiin kuten moottorin sijaintiin, akun kantamaan sekä rungon materiaaleihin. Lukuisten tuotetietojen ja mallien keskellä kannattaakin tutustua rauhassa ominaisuuksiin ja mallistoon asiantuntijan johdolla. Intersport-kaupoissa voitkin kääntyä helposti osaavan henkilökunnan puoleen, ja he auttavat sinua mielellään sähköpyörän valinnassa. Voit myös tutustua etukäteen sähköpyörän valintaan liittyviin ominaisuuksiin.

Jos tarvitset apua parhaan mallin etsimiseen juuri sinulle, tutustu alla olevan listan avulla, mitkä ovat Intersportin vinkkaamat parhaat sähköpyörät vuodelle 2023!

Parhaat sähköpyörät 2023
  1. Tunturi E290 Ce -maastosähköpyörä

    Tämä maastosähköpyörä on täyden laadun pyörä kaikille urheilullisille vauhtipäille! 2,35 tuuman leveillä Schwalbe Nobby Nic -renkailla varustettu Tunturi e290 on varsin ärhäkkä menopeli vaativaankin maastoajoon, ja sen tehot riittävät haastaviinkin maastoihin kuten jyrkkiin alamäkiin sekä juurakoiden ylittämiseen. Tunturi Centure Edition -juhlamalliston värityksellä varustetussa sähköpyörässä on 504Wh akku, ja se latautuu täyteen jopa 4,5 tunnissa. Tunturi E290 Ce -maastosähköpyörä sopii parhaiten maastopyöräilijälle, joka ei kaihda vauhtia tai epätasaisia maastoja.

  2. Citysähköpyörä on jokaisen kaupunkityömatkailijan unelma! Tunturi E-City on käytännöllinen citysähköpyörä, jonka matala jalannostokorkeus helpottaa kyytiin nousemista. Pyörä sopii hyvin kaupunkiin taittamaan lyhyempiä matkoja. 418Wh akulla varustettu latautuu täyteen 6,5 tunnissa, ja sähköavustus tekee kaupungissa liikkumisesta vielä jouhevampaa. Tunturi E-City -citysähköpyörä sopiikin sinulle, joka haluat liikkua kaupungissa lyhyitä matkoja kätevästi pyörällä – kuitenkaan liikaa rehkimättä!

  3. Hybridisähköpyörä on täydellinen valinta, kun et tiedä tarkalleen mihin käyttötarkoitukseen etsit pyörää. Hybridipyörä sopii niin työmatkoille kuin vapaa-aikaankin, sekä maantielle että kaupunkiin. Helkama e-Hybrid 9 -hybridisähköpyörässä on Shimano Steps E6100 -moottori momentintunnistuksella ja 60Nm väännöllä, josta löytyy riittävästi tehoa myös mäkiosuuksille tai vastatuuleen ajamiseen. Riittävällä 504Wh akulla ajat jopa 180km yhdellä latauskerralla! Helkama e-Hybrid 9 on sopiva valinta, jos kaipaat monikäyttöistä ja kestävää sähköpyörää!

  4. Helkama E-City8 on huippuluokan citysähköpyörä naisille! Tämä klassisen skandinaavisen muotoilun kaunotar kääntää katseet työmatkoilla, kaupunkiajelulla sekä kauppareissuilla. E-City8 on varustettu Shimano Steps e5000-moottorilla, 418Wh:n akulla ja 8-vaihteella. Kyytiin on helppo nousta matalan rungon ansiosta. Valitse Helkama E-City8, jos haluat kaupunkiajoon vaivattoman ja näppärän citysähköpyörän.

  5. Helkama Force29 – luottosähköpyörä maastopyöräilyyn! Kestävällä 504Wh akulla varustettu Helkama Force29 on jäykkäperäinen 29" sähkömaastopyörä Shimano Steps E7000 moottorilla. 60Nm väännön tarjoava ärkäkkä moottori sekä kolme eri avustustasoa kiidättävät sinut jyrkemmätkin mäet ylös. Tämä sähkömaastopyörä sopii juuri sinulle, joka etsit luotettavaa sähköpyörää pitkille maastoajolenkeille.

Mikä on paras sähköpyörä työmatkalle?

Työmatkapyöräily on yleistynyt viime vuosina, sillä se on hyötyliikuntaa parhaimmillaan sekä ympäristöystävällinen tapa liikkua. Työmatkoille suosittuja pyöriä ovat myös sähköpyörät, joiden moottori avustaa mukavasti. Kevyempi hybridisähköpyörä on esimerkiksi loistava valinta työmatkoille – joustavan etukeulan ansiosta se kulkee näppärästi ja huomaamattomasti kuoppien ja katukivetysten yli.

Mikäli olet vielä epävarma, kannattaa sähköpyörän hankinta, voit lukea lisää kokemuksia sähköpyöräilijäintoilijoilta. Lisäksi laajaan sähköpyörävalikoimaan voit tutustua verkkosivuiltamme, ja neuvoja oikeanlaisen sähköpyörän hankintaan saat asiantuntevilta myyjiltämme lähimmässä Intersport-kaupassasi.

Luitko jo nämä?