Sisältöön
Kaikki takit -20%! Kaikki takit -20% Plussa-kortilla ja koodilla TAKKI20

Takkipäivät ovat täällä – kaikki takit -20%!

Saat nyt koodilla TAKKI20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme takeista – myös tarjoushinnoista.

Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa 2.10. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkisi loppukesään ja alkavaan syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: TAKKI20

 

NAISET MIEHET LAPSET

 

*Etu ei koske seuratuotteita eikä se ole yhdistettävissä muihin etuihin. 

Etu on voimassa 2.10.2023 asti Intersport-verkkokaupassa sekä kaupoissa. Etu ei ole voimassa seuraavissa Intersport-kaupoissa: Intersport JoensuuVinkeillämme boostia juoksuun
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Juoksukengät kategoriat

Juoksukengät kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Juoksukengät-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Salomon Speedcross CSWP Jr - nuorten juoksukengät, Icebug NewRun M BUGrip - miesten juoksukengät ja Icebug NewRun W BUGrip - naisten juoksukengät. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Salomon.

Edullisin tuote kategoriassa on Energetics Oz 2.3 Aqx Jr - nuorten juoksukengät, jonka hinta on 29.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 29.90 € - 280.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko juoksukengät -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat juoksukengät -kategorian tuotteet saat hintaan 29.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 280.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 414 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat juoksukengät -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Salomon Speedcross CSWP Jr - nuorten juoksukengät, Icebug NewRun M BUGrip - miesten juoksukengät ja Icebug NewRun W BUGrip - naisten juoksukengät sekä suosituin merkki on Salomon.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.

Arvostelut: juoksukengät

4.52/5

Perustuu 495 arvosteluun