Sisältöön
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lis... Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat! Lisäsimme tuotteita!
Intersportin viikkotarjoukset jatkuvat!

Lisäsimme tuotteita! Päivitä vaatekaappisi kevääseen.

Tutustu tuotteisiin:

ViikkotarjouksetKaulasuojat ja alasuojat

 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kaulasuojat ja alasuojat
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (14)
  14 / 14 tuotetta

  Kaulasuojat ja alasuojat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kaulasuojat ja alasuojat ja muut Jääkiekkosuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat Kaulasuojat ja alasuojat verkkokaupassamme ovat CCM R500 SR - kaulasuoja, CCM PRO SR kaulasuoja ja CCM PRO JR kaulasuoja. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM Jock JR alasuoja, jonka hinta on 15.00 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 25.90 € - 48.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kaulasuojat ja alasuojat maksavat Intersportilla?
  Intersportin edullisimmat Kaulasuojat ja alasuojat-kategorian tuotteet saat hintaan 15.00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 48.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kaulasuojat ja alasuojat?
  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM R500 SR - kaulasuoja, CCM PRO SR kaulasuoja ja CCM PRO JR kaulasuoja sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?
  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?
  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.