Sisältöön
Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen! Lisäsimme tarjouksia varastontyhjennykseen!

Varaston tyhjennys kiihtyy!

Intersportin varaston tyhjenys sai uusia kierroksia, sillä lisäsimme uusia tarjouksia!

Tarjolla on nyt huikea valikoima huippumerkkien vaatteita, varusteita ja jalkineita kauden lajeihin ja vapaa-ajan hetkiin edullisin poistohinnoin.

KATSO TARJOUKSET

 *Tarjoukset ovat voimassa 3.3. asti niin kauan kuin tavaraa riittää. Kaulasuojat ja alasuojat kätevästi verkkokaupasta

Intersportin verkkokaupasta löydät Kaulasuojat ja alasuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat Bauer LS Neckprotect Yth - kaulasuoja, Bauer LS Neckprotect Sr - kaulasuoja ja CCM Pro alasuoja SR. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on Bauer.

Edullisin tuote kategoriassa on CCM Olkaimet JR - alasuoja, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 19.90 € - 74.90 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

Paljonko kaulasuojat ja alasuojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

Intersportin edullisimmat kaulasuojat ja alasuojat -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 74.90 € hintaan. Tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Mitkä ovat suosituimmat kaulasuojat ja alasuojat -kategorian tuotteet?

Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat Bauer LS Neckprotect Yth - kaulasuoja, Bauer LS Neckprotect Sr - kaulasuoja ja CCM Pro alasuoja SR sekä suosituin merkki on Bauer.

Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.