Sisältöön
Katso vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset –... Vuoden ensimmäiset viikkotarjoukset ovat täällä – 30% lisäalennus Last Chance -tuotteista!
Intersportin uudet viikkotarjoukset ovat täällä!

Nappaa parhaat vaatteet, kengät ja varusteet talveen huippumerkeiltä! 

Tutustu tuotteisiin:

Viikkotarjoukset

-30% Last Chance -lisäetu clubilaisille koodilla:

LC30 • Rajaa valikoimaa
Rajaa valikoimaa Kaulasuojat ja alasuojat
 • Kohderyhmä
 • Koko
 • Lisäominaisuudet
 • Kauppasaatavuus
  • Poista rajaukset
  • Näytä tuotteet (15)
  15 / 15 tuotetta

  Kaulasuojat ja alasuojat kätevästi verkkokaupasta

  Intersportin verkkokaupasta löydät Kaulasuojat ja alasuojat-kategorian tuotteet. Tällä hetkellä suosituimmat verkkokaupassamme ovat CCM Alasuoja sukkaliivillä YT, CCM Pro alasuoja SR ja CCM Alasuoja sukkaliivillä SR. Suosituin tuotemerkki tässä kategoriassa on CCM.

  Edullisin tuote kategoriassa on CCM Naisten alasuoja SR, jonka hinta on 16.90 €. Muiden tämän kategorian tuotteiden hinta vaihtelee välillä 16.90 € - 48.00 €. Laajassa valikoimassamme on tuotteita kaikissa hintaluokissa. Nyt kannattaa siis tutustua tuotteisiimme ja ostaa kotiinkuljetuksella tai noutotilauksena!

  Paljonko kaulasuojat ja alasuojat -kategorian tuotteet maksavat Intersportilla?

  Intersportin edullisimmat kaulasuojat ja alasuojat -kategorian tuotteet saat hintaan 16.90 € ja hintavimmat ovat myynnissä 48.00 € hintaan. Tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

  Mitkä ovat suosituimmat kaulasuojat ja alasuojat -kategorian tuotteet?

  Tällä hetkellä tuoteryhmän suosituimmat tuotteet ovat CCM Alasuoja sukkaliivillä YT, CCM Pro alasuoja SR ja CCM Alasuoja sukkaliivillä SR sekä suosituin merkki on CCM.

  Onko verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla maksuton palautusoikeus?

  Ilman muuta. Kaikkien verkkokaupasta tilattujen tuotteiden palautusaika on 30 vrk tuotteen saapumisesta. Palauttaminen on normaalitoimitettaville tuotteille ilmaista. Lue lisää palautusehdoista täältä: https://www.intersport.fi/fi/palautuslomake-kirjautuminen/.

  Voinko varata tuotteen noudettavaksi myymälästä?

  Onnistuu! Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “kauppasaatavuus” ja valitse mieleinen kauppa. Voit tilata tuotteen kotiin toimitettavaksi tai varata tuotteen myymälään noudettavaksi.