Sisältöön
Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjouk... Superstartti kevääseen alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti kevääseen Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä kevääseen.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 5.5. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.Vinkit vaellukselle
Rajaa valikoimaa
  • Poista rajaukset
  • Näytä sisällöt
Rajaa valikoimaa

Vaellus kategoriat

Vaellus

Etsitkö mukavaa harrastusta, jossa pääsee liikkumaan luonnossa ja joka sopii kaikenikäisille, -kokoisille ja -kuntoisille liikkujille? Mikäli haluat vähentää stressiä, unohtaa arjen askareet ja liikkua luonnossa, lähde vaeltamaan. Mikäli olet aloitteleva vaeltaja, retkeilijä tai patikoija, panosta kunnollisiin varusteisiin. Liikkuminen on huomattavasti miellyttävämpää ja voit keskittyä täysillä luonnosta nauttimiseen, kun varusteet ovat kunnossa. Erilaisille vaelluksille tarvitaan erilaisia varusteita. Päiväretki lähimetsään ei vaadi varusteilta samoja ominaisuuksia kuin yön yli kestävä vaellus. Käytännölliset ja tarkoituksenmukaiset varusteet tekevät vaelluksesta mukavampaa.

Vaelluskengät kuuluvat jokaisen vaeltajan tärkeimpiin perusvarusteisiin. Sopivien kenkien merkitystä ei voi korostaa liikaa, sillä vääränlaiset kengät voivat pilata retken kokonaan. Etenkin pidemmälle vaellukselle kannattaa valita kengät, joissa on hieman korkeampi varsi, joka tukee nilkkaa epätasaisessa maastossa liikkuessa. Lyhemmälle retkelle sopivat myös matalat vaelluskengät. Laadukkaat vaelluskengät varmistavat pidon liukkaissa ja kivikkoisissa maastoissa sekä pitävät jalat kuivina ja lämpiminä vaihtelevissa säissä. Pidemmillä vaelluksilla kannattaa olla useammat kengät mukana. Esimerkiksi paljasjalkakengät ovat loistava valinta mukaan vaelluksille, sillä ne ovat kevyet ja helppokäyttöiset.

Hyvät vaellusvaatteet tunnistat siitä, että ne eivät kiristä tai hierrä. Kerrostamalla vaatteita oikein ja valitsemalla vaatteen materiaalin käyttötarkoituksen mukaisesti pysyt lämpimänä ja olosi säilyy mukavana patikoidessa kylmemmilläkin keleillä. Huolehdi siis, että omistat laadukkaan aluskerraston sekä välikerraston kuten fleecen sekä takin ja housut, jotka suojaavat sinua tuulelta ja kosteudelta ja estävät lämpöä karkaamasta välikerrokselta. Aluskerrastomateriaalit vaihtelevat teknisistä materiaaleista luonnon villamateriaaleihin. Esimerkiksi merinovilla on erittäin tehokas materiaali eristämään lämpöä sekä hengittämään kosteutta pois ihon pinnalta.

Luonnossa yöpyvän vaeltajan tärkeimpiin varusteisiin kuuluvat myös vaellusreppu tai -rinkka, teltta sekä makuupussi. Kun valitset vaellusrinkkaa, satsaa sen istuvuuteen. Rinkan kantojärjestelmään kuuluu lantiovyö, olkahihnat ja tasapainohihnoja, joita säätämällä rinkan saa säädettyä omaan selkään istuvaksi. Suomen yöt ovat usein viileitä kesälläkin, joten valitse lämmin makuupussi, joka on kevyt ja pakkautuu pieneen tilaan. Hyvä teltta hylkii vettä ja hengittää. Vaellusteltan tulisi olla kevyt ja helposti pystytettävä.

Mistä löydät varusteet vaellukseen? Intersportin valikoimasta löydät laadukkaat ja säänkestävät vaatteet, jalkineet ja varusteet vaellukseen. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan vaellukseen huippumerkeiltä kuten HaltiHaglöfsThe North Face ja McKinley. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua löytämään käyttötarkoitukseesi sopivat vaellusvarusteet. Tilaa vaellusvarusteet netistä tai osta ne lähimmästä Intersport-kaupasta.